+36 70 270 40 45 budapest@ozongreen.hu

Iroda fertőtlenítés

Ózonos technológiával végzett iroda fertőtlenítés jelentősen csökkenti a munkahelyi fertőzések kockázatát. Az eljárás gyors, hatékony és nem jár jelentős költséggel. Az ózonos fertőtlenítés kiegészíti a napi takarítást is. 

Iroda fertőtlenítés ózonnal:

Az ózonos Iroda fertőtlenítés egyre népszerűbb a hagyományos csak felületi kezelésekkel szemben, az üzleti egységek, irodák, munkahelyek ózonnal történő tisztítása azért hatásosabb más megoldásokkal szemben, mivel gáz halmazállapotának köszönhetően az ózon a teljes légteret átjárja, megszünteti a kellemetlen szagokat, elpusztítja az ott fellelhető gombák, penész, spórák, vírusok, baktériumok, 99,9%-át, valamint a fertőtlenítés során nem hagy hátra semmilyen egészségre ártalmas anyagot, rövid idő alatt lebomlik. Az eljárás a berendezéseken, bútorokon nem tesz kárt, a megoldás gyors, hatékony és környezetbarát módon támogatja, hogy a kollégák egészséges, tiszta levegőjű környezetben dolgozhassanak.

irodahelyiségek fertőtlenítése

Ózonos fertőtlenítés irodák számára

Irodák, üzleti egységek, munkahelyek, olyan helységek, ahol több ember is tartózkodik egy adott időpontban. A közös használati tárgyak, eszközök, helységek, szellőzőrendszer, klíma kiváló táptalajt biztosítanak a különböző gombák, spórák, baktériumok, vírusok elterjedésének, melyek potenciális veszélyt jelentenek az adott helységben tartózkodó munkatársak számára, ami általában a megfázás, vagy influenza. Mivel a hagyományos takarító, tisztító vállalkozások általában nem fordítanak erőforrást az ilyen jellegű problémák orvosolására, ezért javasolt az adott irodákat, üzleti egységeket időnként ózonos tisztítással fertőtleníteni.

Így zajlik az ózonos Iroda fertőtlenítés:

  • Terület felmérése és kiürítése
  • Ózongenerátorok elhelyezése és programozása
  • A terület felügyelete amíg a fertőtlenítés tart
  • Az ózon lebomlási idejének felügyelete
  • Az ingatlan újbóli birtokba adása

Zárt irodahelyiségekben végzett ózonos iroda fertőtlenítés során olyan gépeket használunk melyek a maradék ózont visszaalakítják oxigénné, ezáltal a helyiség rövidebb idő alatt használatba vehető. A tiszta levegő visszaállításához, a baktériumok, vírusok és az allergének elpusztításához gyors, hatékony megoldást jelent az ózonnal történő fertőtlenítés természetes ereje.

Így dolgozunk:

 

1. Ajánlatkérés

Ön telefonon, vagy email-en keresztül felveszi velünk a kapcsolatot

2. Tájékoztatás

Tapasztalt kollégánk tájékoztatja a lehetséges megoldásokról, elérhető időpontokról

3.Kiszállás, Fertőtlenítés

Munkatársunk a megbeszélt időpontban felkeresi Önt és elvégzi a megrendelt szolgáltatást

Ózonos fertőtlenítés megrendelése:

Ajánlatkérés küldése:

15 + 15 =